Handels­betingelser

betaling, returnering og betingelser

Generelle oplysninger
Anne Toxværd
Tjørnevej 12, 1. th
3450 Allerød
CVR.nr.: 31119510
Telefon: 31518345
E-mail: info@annetoxvaerd.dk

Ægthed og signering af malerier
For at garantere at du som kunde får en ægte vare, der er malet af Anne Toxværd, er malerierne signeret af Anne Toxværd. Du får et maleri, der indeholder en signatur på værket samt et klistermærke bagpå. 

Priser
Hos Anne Toxværd tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer.

Betaling
Anne Toxværd modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer. Pengene trækkes først fra din konto, når din ordre er afsendt. 

Betaling med EAN-nummer
Er du en virksomhed, og ønsker at betale via EAN nummer, så send blot en mail til info@annetoxvaerd.dk med jeres bestilling/ordre, leveringsadresse og EAN nummer.

Levering
Anne Toxværd Kunst har en leveringstid på 2-5 hverdage. Jeg sender til hele Danmark. Fragtprisen er 39 kr. og sendes til selvvalgt GLS pakkeshop. Der er fri fragt på køb over 499 kr.

Varerne vil blive leveret med GLS til den pakkeshop, du vælger ved betaling, med mindre at andet er aftalt. Jeg leverer ikke til udlandet  (gælder også Færøerne og Grønland).

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Afhentning er også en mulighed og selvfølgelig gratis.

Afhentningsadresse:Tjørnevej 12, 1. th., 3450 Allerød 

OBS! du skal forudgående have aftalt afhentningstidspunkt ved at sende en mail til info@annetoxvaerd.dk

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen.

Anne Toxværd vil i disse tilfælde dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside. Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:

Anne Toxværd
Tjørnevej 12, 1. th
3450 Allerød

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion
Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Returret og returnering
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;
– Hvor du modtager ordren.
– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.
– Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Fortrydelse skal anmeldes til Anne Toxværd senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Du får refunderet hele beløbet inkl. forsendelsesomkostninger. Returneringsomkostninger skal du selv afholde. 

Meddelelse skal gives pr. mail på info@annetoxvaerd.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Send varen retur og så vidt muligt i den originale emballage til: 

Anne Toxværd
Tjørnevej 12, 1. th
3450 Allerød

Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, at jeg har modtaget den retur.

Jeg modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Du kan også fortryde købet ved at aflevere varen personligt på ovenstående adresse – dog mod forudgående aftale. 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til: info@annetoxvaerd.dk

Varens stand ved returnering
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling
Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til mig retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes det beløb, du har betalt for varen, når jeg har modtaget varen.

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus. Link: Klageportal for Nævnenes Hus

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse min e-mail adresse: info@annetoxvaerd.dk