Fri fragt på køb over 499,- | Levering 2-5 hverdage

Naturplakater

Inviter naturens storslåethed og smukke farvepalette ind i dit hjem
Naturens ro og skønhed

Naturplakater fra skovens mægtige liv

Naturen har en skønhed og en ro, som altid har tiltrukket mig, og det er blevet til mange timers ophold derude både med og uden kamera. 

Motiverne, som du ser nedenfor, har jeg taget med mit spejlreflekskamera i det naturskønne Tokkekøb Hegn, som jeg bor tæt op af.

Plakaterne fås i A3 + A4 størrelse trykt på FSC-certificeret papir. De kan købes via min webshop.

Alle billeder er taget af Anne Toxværd 

Trætoppe

Jeg har altid været fascineret af træer. Træer er så afbalancerede og rolige – og er samtidig fyldt med styrke og skønhed. Vælg mellem A3 og A4 størrelse. 

De 4 årstider

Jeg glædes over at have skoven som min nærmeste nabo, da jeg derved let har adgang til at følge med i naturens skiftende årstider. Derfor har jeg udgivet denne serie med smukke motiver fra de fire årstider, som du kan pryde dit hjem med.

Vælg mellem A3 og A4 størrelse. 

Vinter

Sommer

Forår

Efterår

Vinter

Sneen pryder jorden, træerne står ranke og luften er kold og klar. Vinteren er en årstid, hvor skovens natur ligger i dvale, klar til at springe frem, når varmen kommer igen. 

Forår

Skovens træer står klar til at springe ud i et grønt flor og vi går mod varmere tider. Lysere nætter og længere aftener. Og varme temperaturer gør, at foråret er helt specielt. 

Sommer

Grønt og varmt – skoven står i fuldt flor og træerne bliver bliver varmet op af den skinnende sol, som giver et helt særligt liv i skoven ved denne årstid.

Efterår

Skovens blade bliver gule, røde og mørkebrune – findes der noget smukkere? Efteråret er lig med farverige skove, og netop dette gør skoven helt vidunderlig i denne årstid. 

Spar 20% på forårets grønne skønhed 

I marts og april sparer du 20% på Forårsnaturfotoplakater. Så står du og mangler en naturplakat, så kan du netop nu få en plakat i A3 (27,5 x 41 cm) til kun 172 kr. Ønsker du en A4 plakat, fås denne lige nu til kun 108 kr. 

Må naturen pryde din væg ❤.

Anne Toxværd