Unika kunstborde

Unika kunstborde

HÅNDLAVET KVALITETSDESIGN

Unikke hånddekorerede designs

Kunstborde

Annes store fascination af smukke sten samlet i skov og ved stranden har ført til ideen med design af sten- og mosaik mønstre i forskellige spændende farvekombinationer.

Mønstrene figurerer på nogle af kunstnerens malerier, men også på disse mindre kunstborde, som laves i samarbejde med lokale håndværkere.

Anne maler selv bordpladen af solidt træ, og derefter hånddekorerer hun de forskellige udtryk og sten designs på træpladen. Til slut påføres en flot klarlak af en professionel lakerer, så bordpladen fremstår helt perfekt uden ujævnheder.

Kunstbordene fås kun i et begrænset udvalg og indgår som en del af kunstnerens kunstsortiment som tilbydes ved udstilling i virksomheder og kunstforeninger, men sælges også til private købere.

Hvert bord er unika med individuelle kendetegn.

forskellige udtryk i flotte farvekombinationer

Naturestone

Minimalistisk stil og farverigt spil er gennemgående i mine designs.

Laves også på bestilling

Ønsker du et bord med dine yndlingsfarver og i en bestemt størrelse? Så tøv ikke med at kontakte mig ganske uforpligtende, da jeg også laver borde på bestilling – helt efter dine ønsker.

Ring på tlf. 3151 8345 og lad os få en snak om det.

Laves også på bestilling

Ønsker du et bord med dine yndlingsfarver og i en bestemt størrelse? Jeg laver også borde på bestilling – helt efter dine ønsker.

Så tøv ikke med at kontakte mig ganske uforpligtende.

Håndlavet unika design

Interesseret i et kunstbord?