Unika kunstborde

Unika kunstborde

HÅNDLAVET KVALITETSDESIGN

Unikke hånddekorerede designs

Kunstborde

Annes store fascination af smukke sten samlet i skov og ved stranden har ført til ideen med design af sten- og mosaik mønstre i forskellige spændende farvekombinationer med et fedt retro-look.

Mønstrene figurerer på nogle af Annes malerier, men også på disse mindre kunstborde, som laves i samarbejde med lokale håndværkere.

Anne maler selv bordpladen af solidt træ, og derefter hånddekorerer hun de forskellige udtryk og sten designs på træpladen. Til slut påføres en flot klarlak af en professionel lakerer, så bordpladen fremstår helt perfekt uden ujævnheder.

Kunstbordene fås kun i et begrænset udvalg og indgår som en del af Anne Toxværds kunstsortiment som tilbydes ved udstilling i virksomheder og kunstforeninger, men sælges også til private købere.

Hvert bord er unika med individuelle kendetegn.

forskellige udtryk i flotte farvekombinationer

Naturestone

Minimalistisk stil og farverigt spil er gennemgående i bordenes design

Laves også på bestilling

Ønsker du et bord med dine yndlingsfarver og i en bestemt størrelse? Så tøv ikke med at kontakte mig ganske uforpligtende, da jeg også laver borde på bestilling – helt efter dine ønsker om størrelse, farvevalg m.v.

Ring på tlf. 3151 8345 og lad os få en snak om det.

Laves også på bestilling

Ønsker du et bord med dine yndlingsfarver og i en bestemt størrelse? Så tøv ikke med at kontakte mig ganske uforpligtende, da jeg også laver borde på bestilling – helt efter dine ønsker om størrelse og farvevalg m.v.

Ring på tlf. 3151 8345 eller skriv til mig, og lad os få en snak om det.

Håndlavet unika desiGN