Firma­ kunstudstilling

SKAL MIN KUNST PRYDE JERES VÆGGE?

Book en alsidig kunstudstilling

Jeg har udstillet min kunst i virksomheder de sidste 8 år, og tilbyder at opsætte en alsidig kunstudstilling hos jer med et nærmere antal aftalte kunstværker afhængig af de aktuelle forhold og jeres ønsker og behov.

Min kunstprofil har en bred mangesidighed og tæller både malerier på lærred, akryl på papir samt natur art print, grafisk kunst og mindre unika kunstborde. Derved er der altid noget forskelligt at vælge imellem. 

Alt i blandede størrelser og prisniveauer.

Følg mig på de sociale medier her:

Skal jeg udstille hos jer i 2023?

KÆRE KUNSTFORENING

Har I planlagt jeres udstillinger for det nye år?

Jeg har stadig ledige måneder for booking af kunstudstillinger i 2023.

Kontakt mig på: info@annetoxvaerd.dk

Udstillingsperiode

Udstillingsperioden er som udgangspunkt af en måneds varighed eller efter nærmere aftale. Jeg kører i det meste af Danmark.

Køb

Kunstforeningen forpligter sig til at købe værker fra udstillingen for min. 5-6.000 kr. Ved udstillinger på Fyn/Jylland, vil købsbeløbet være højere grundet den ekstra transporttid m.v.

Ophængning/­afhentning

Jeg transporterer selv kunsten frem, og henter de udstillede materialer igen ved endt udstilling. Der medfølger altid en oversigt/prisliste over de udstillede værker. Ophængning aftaler vi nærmere. Alle malerier hænger udstillingsperioden ud, også selvom de måtte blive solgt til anden side undervejs.

Forsikring

Kunstforeningen/udstillingsstedet er ansvarlig for at forsikre de udstillede værker og er erstatningspligtige i tilfælde af, at værker skulle tage skade, blive udsat for brand, indbrud eller lign.

Interesseret?

Kontakt mig for nærmere aftale om udstilling.

Klik nedenfor eller skriv til mig på: info@annetoxvaerd.dk

Interesseret?

Kontakt mig for nærmere aftale om udstilling eller send en mail til: info@annetoxvaerd.dk