Firma­ kunstudstilling

SKAL MIN KUNST PRYDE JERES VÆGGE?

Kunstudstilling

Jeg tilbyder firmaer og kunstforeninger at få udstillet min kunst. Jeg opsætter en varieret udstilling med et nærmere antal aftalte kunstværker afhængig af de aktuelle forhold.

Der er altid noget forskelligt at vælge imellem både malerier på lærred (store og små) samt akryl i glasramme, naturfotos og -kunstplakater samt små unika kunstborde.

Alt i blandede størrelser og prisniveauer.

Min passion

”Jeg drages af at frembringe smukke motiver, som udtrykkes på både lærred, papir, fotos og mindre interiør”

Udstillingsperiode

Udstillingsperioden er af en måneds varighed eller efter nærmere aftale. Jeg kører i det meste af Danmark.

Køb

Kunstforeningen forpligter sig til at købe et eller flere værker fra udstillingen for min. 5.000 kr. Ved udstillinger på Fyn/Jylland, vil købsbeløbet være højere grundet den ekstra transporttid m.v. 

Ophængning/­afhentning

Der medfølger altid en oversigt/prisliste over de udstillede værker. Jeg transporterer selv kunsten frem, og henter de udstillede materialer igen ved endt udstilling. Ophængningen foretager jeg også, med mindre andet aftales. Alle malerier hænger udstillingsperioden ud, også selv om de måtte blive solgt til anden side undervejs.

Forsikring

Kunstforeningen/udstillingsstedet er ansvarlig for at forsikre de udstillede værker og er erstatningspligtige i tilfælde af, at værker skulle tage skade, blive udsat for brand, indbrud eller lign.

Interesseret?

Kontakt mig på tlf. 3151 8345 eller på mail: info@annetoxvaerd.dk

Interesseret?

Kontakt mig på tlf. 3151 8345 eller på mail: info@annetoxvaerd.dk