Natur plakater

LAD LIDT AF NATURENS RO OG HARMONI

FINDE VEJ IND PÅ DIN VÆG

Natur ­plakater

LAD LIDT AF NATURENS RO OG HARMONI

FINDE VEJ IND PÅ DIN VÆG

Storslåede naturmotiver  

Naturen er min store inspirationskilde i alt hvad jeg foretager mig i mit kreative virke – og jeg elsker at fotografere og indfange smukke naturkompositioner med mit spejlreflekskamera.

De senere år har jeg brugt tid på at studere træernes smukke kroner og grenenes leg med hinanden hen over himlen. Det er meget fascinerende.  

Jeg bliver tanket op af skovens smukke farver og træernes fantastiske energier.

Måske du selv får lyst til at få naturens groundende energier ind i dit hjem…? Du kan vælge mellem 16 forskellige motiver, som ses nedenfor.

Naturplakaterne bliver trykt i begrænset oplag og signeres.   

Kontakt mig hvis du er interesseret i at købe. 

Nature gives us an oppertunity to always seeing and feeling the heart ❤︎

Plakaterne fås i A4 + A3 størrelse trykt på Ecolabel mærket og FSC-certificeret papir (200 g.) med fotogengivelse af høj kvalitet. Alle plakater har en hvid kant, som flot indrammer motivet. Derfor behøver du ikke købe tilhørende passepartout.

Trætoppe

Træer er så afbalancerede og rolige – og samtidig fyldt med styrke og skønhed.

Fås i sort/hvid. Vælg mellem A4 og A3 størrelse. Hvis du ønsker større plakatformat fx 50×70 cm, er du velkommen til at kontakte mig for priser.

Årstiderne

Farverige naturplakater af skovens smukke forvandling fra årstid til årstid.

Naturen virker gennem årstider cyklusser og rytmer, og bevæger sig igennem perioder med aktivitet og hvile. Naturen stresser ikke, men gør alting i sit eget tempo. En tanke, som vi nok alle kan lære lidt af…

Find dine yndlingsplakater og mix dem på kryds og tværs. 

Fås i farver. Vælg mellem A4 og A3 størrelse. Hvis du ønsker større plakatformat fx 50×70 cm, er du velkommen til at kontakte mig for priser.

 

Vinter

Sommer

Forår

Efterår

Vinter

Sneen pryder jorden, træerne står ranke og luften er kold og klar. Vinteren er den årstid, hvor skoven ligger i dvale, klar til at springe frem, når varmen kommer igen. 

Forår

Skovens træer springer ud i fuldt flor, alt spirer frem. Vi går mod lysere tider og længere aftener. De lunere temperaturer og de smukke nyudsprungne grønne blade gør foråret til noget helt særligt. 

Sommer

Masser af fuglekvidder og skønne dufte. Trætoppene bliver bliver ekstra farverige af solens stråler, som ved denne årstid giver skoven et særligt lys og liv. 

Efterår

Skovens blade skifter farve til gul, rød og orange – findes der noget smukkere? Efteråret er lig med farverige skove, og netop dette gør naturen særlig intens ved denne årstid.