Natur plakater

NATURENS ENERGIER

Natur ­plakater

 NATURENS ENERGIER

Mærk kraften fra naturen

Moder Jord har været kreativ og skabt en endeløs række af naturvidundere, der formår at overvælde og overraske os. Dem har jeg forsøgt at indfange med mit spejlreflekskamera på nogle af mine mange ture i skoven. 

Måske du selv har lyst til at få lidt af de skønne og groundende energier ind i dit hjem?

Nogle af motiver fås i farve og har et fascinerende lysspil over sig, og andre fås i sort-hvid, hvis man mere er til det stilrene og minimalistiske udtryk.

Plakaterne trykkes i mindre oplag og original signeres af mig.   

Jeg har ikke webshop, men fremsender til pakkeshop efter nærmere aftale. Ønsker du at købe, kan du sende din bestilling via min kontaktformular her Kontakt mig.

Nature gives us an opportunity to always seeing and feeling the heart

Trætoppe

Træer er så afbalancerede og rolige – og samtidig fyldt med styrke, smidighed og skønhed.

Fås i sort/hvid. Vælg mellem A4, A3 eller A2 størrelse. Hvis du ønsker større plakatformat fx A1 er det også muligt. 

The Four Seasons

Mindfulde plakater af skovens smukke forvandling fra årstid til årstid.

Årstiderne taler sit eget sprog. For hver skiftende årstid skabes et rum, hvor naturen taler og deler sin skønhed, magi og visdom med os.   

Find dine yndlingsplakater og mix dem på kryds og tværs. 

Vælg mellem A4, A3 og A2 størrelse. 

 

Vinter

Sommer

Forår

Efterår

Vinter

Vinterskoven er smuk, kold og klar. Nyfalden sne pryder skovbunden, mens træerne står ranke og venter på lunere tider. Dejligt at gå en tur i skoven en frostklar vinterdag og mærke sneen knitre under støvlerne.

Forår

Skovens træer springer ud i fuldt flor og alt emmer af grøn idyl. Duften af spirende skovbund og alt det lysegrønne løv gør forårsskoven til et sansebombardement af rang.      

Sommer

Sommerskoven er en underfundig grøn oase fyldt med fuglekvidder og skønne dufte. Trætoppene er ekstra farverige og oplyses af solens stråler, som ved denne årstid giver skoven særligt lys og liv. 

Efterår

Skovens blade skifter farve til gul, rød, orange. Det giver næsten et sug i maven at være i skoven ved denne årstid. En vidunderlig intens og farverig sanseoplevelse.