Fri fragt ved køb over kr. 499,-  |  Levering 2-5 hverdage  |  Sikker betaling

Naturplakater

INVITER NATURENS STORSLÅETHED OG SMUKKE

FARVEPALETTE IND I DINE RUM

Skovens mægtige liv

NYHED: Nu kan du købe nogle af mine naturmotiver i plakatformat via min webshop

 

Der er noget særligt ved skoven og dens mange smukke træer, og for mig er det blevet til mange timers ophold derude. Både med og uden kamera.

Jeg har altid nydt at mærke naturen tæt på, og jeg praktiserer at genfinde roen, glæden og jordforbindelsen ved at gå en tur i skoven. Denne forfriskende og nærende følelse håber jeg, at jeg gennem mine motiver, kan bringe videre.

Plakaterne fås indtil videre i A4 + A3 størrelse på Ecolabel mærket og FSC-certificeret papir (200 g.) og med fotogengivelse af høj kvalitet. Alle plakater har en hvid kant, som flot indrammer motivet.

Må lidt af naturens groundende ro og skønhed finde vej ind i dine rum. 

Alle motiver er taget af Anne Toxværd og er signeret bagpå (trykt i begrænset oplag). 

Trætoppe

Jeg har altid været fascineret af træer. Træer er så afbalancerede og rolige – og samtidig er de fyldt med styrke og skønhed.

Fås i sort/hvid. Vælg mellem A3 og A4 størrelse. 

De 4 årstider

Naturen virker gennem årstider, cyklusser og rytmer – og bevæger sig igennem perioder med både aktivitet og hvile. Naturen stresser ikke, men gør alting i sit eget tempo. En smuk tanke, som vi nok alle sammen kunne lære lidt af…

Jeg har sammensat denne naturplakat-serie med motiver fra de fire årstider. Håber, at motivernes groundende energier trækker så meget i dig, at du får lyst til at invitere deres smittende ro og skønhed ind på din væg.

Fås i farver. Vælg mellem A4 og A3 størrelse. 

Vinter

Sommer

Forår

Efterår

Vinter

Sneen pryder jorden, træerne står ranke og luften er kold og klar. Vinteren er den årstid, hvor skoven ligger i dvale, klar til at springe frem, når varmen kommer igen. 

Forår

Skovens træer springer ud i fuldt flor, alt spirer frem. Vi går mod lysere tider og længere aftener. De lunere temperaturer og de smukke nyudsprungne grønne blade gør foråret til noget helt specielt. 

Sommer

Masser af fuglekvidder og skønne dufte. Træerne bliver bliver varmet op af den skinnende sol, som ved denne årstid giver skoven et helt særligt lys og liv. 

Efterår

Skovens blade skifter farve og bliver gule, røde og orange – findes der noget smukkere? Efteråret er lig med farverige skove, og netop dette gør naturen særlig unik ved denne årstid. 

Spar 20% på forårets grønne farver

I april og maj sparer du 20% på mine forårs naturplakater. Så står du og mangler noget smuk grøn og oplivende natur til at pryde din væg, kan du netop nu købe plakater i A3 til kun 180 kr. Ønsker du en A4 plakat, fås den til kun 112 kr. 

Må naturen pryde din væg ❤.