Sommernyt

20/8-2019

Nye mønstre til mine kunst- og designborde

Jeg har brugt en del af sommeren på at fremstille nye unikke mønstre til mine borde og herefter dekorere dem på træplader.

Der ligger et stort forarbejde med bordpladerne, inden de er klar til at blive malet på. Jeg står selv for både at grunde, slibe og male pladerne flere gange, inden jeg starter op med at håndmale og dekorere direkte på pladerne.

Selvom hele processen er omfattende, er den kreative rejse undervejs vældig berigende for mig. Det er virkelig sjovt og eventyrligt at gå fra at arbejde med en nøgen træplade til pludselig at stå med en fintdekoreret og færdig bordplade.

Jeg er stadig i gang med fremstillingsarbejdet, og når jeg har lavet nok færdige bordplader, skal de have tilhørende bordstel fra smeden. Herefter skal både stel og bordplader lakeres af nogle dygtige lokale håndværkere, som jeg arbejder sammen med om den sidste finish.

Fremtiden byder på større borde

Da jeg har fået flere henvendelser fra interesserede købere, som ønsker et større bord, har jeg besluttet mig for fremadrettet at gå lidt op i størrelse. Derfor vil fremtiden også byde på bordplader i målene 40×40 cm, 40×60 cm og 50×50 cm m.v.

Forudbestilling af mål/størrelser og eventuelt ønske om bestemte yndlingsfarvevalg modtages gerne.

Kontakt mig på tlf. 3151 8345.

Læs mere om designet og mine borde her.