Tak for et spændende 2019

21. dec. 2019

Mit kreative virke har været fyldt med masser af ideer og spændende eksperimenter hen over året, hvor jeg har afprøvet nye teknikker og videreudviklet mine kunstmønstre. De nye mønstre har jeg lavet på papir og på forskellige træbordplader (se fotos nedenfor).

Hvor det hele vil bringe mig hen, ved jeg ikke, blandt andet fordi jeg står og mangler plads til mine kreative udfoldelser. Pladsen i min lejlighed er blevet for træg, og det begrænser mig. Så jeg leder efter et lokale ude i byen. Satser på at blive klogere i det nye år og forhåbentlig mere afklaret omkring min situation og hvilken retning, vinden skal blæse.

Jeg kan dog allerede fortælle, at jeg har indgået aftale i 2020 om udstilling af nogle af mine borde i et par forskellige mindre butikker.

Derudover har jeg også andre tiltag og nyheder på tegnebrættet, som jeg glæder mig til at vise og fortælle om, herunder en ny og forbedret kunsthjemmeside, der lanceres i det nye år. Her vil al min kunst fremgå, og også de ny borde vil kunne ses/købes.

Med ønsket om en rigtig glædelig jul og et berigende nyt og spændende år til jer alle derude :-).

Kærlig hilsen 

Anne