Forårsnyt 2024

01/02-2024

Både kunstner og lydhealer

3 Ting du måske ikke vidste om mig…?

– At skabe smuk, unik og oplivende kunst er målet og drivkraften bag mit kreative arbejde.

– Jeg drømmer om boligen med rum og plads til at smide rundt med pensler, farver og vand, da pladsen til mine mange kreative ideer i mit lille værksted på 1. sal nogen gange kan føles lidt træg… 😅.

– Jeg har været billedkunstner siden 2010, udstiller min kunst i kunstforeninger og firmaer.

I dag selvstændig kunstner, men årene har lært mig, at det er svært at leve alene af kun at sælge sin kunst…

Så derfor lige et par Ting mere:

– I den forbindelse har jeg valgt at se mulighederne fremfor begrænsningerne, og har tilføjet endnu et ben til min selvstændige forretning: en lille lydhealervirksomhed, der hedder Klang og velvære.

– Her tager jeg ud og bruger lyd og smukke toner fra tibetanskeklangskåle til afstressende formål hos private og bl.a. i forbindelse med yogaundervisning. Under disse lydsessioner opnår man fordybende nærvær med sig selv og en behagelig ro i krop, sind og tanker.

Der hvor jeg er i livet i dag, føles det endnu mere meningsfuldt for mig at have truffet valg om at lytte til mit hjerte og forfølge mine drømme (og ikke andres), ved at udleve det, jeg brænder for.

At være selvstændig kunstner kombineret med at lave lydhealing ved siden af, er det helt rette setup for mig. Både for min indre glæde og indtægtsmæssigt i min virksomhed.

Kh

Anne Toxværd
Selvstændig kunstner og indehaver af firmaet www.klangogvelvaere.dk