Udstilling hos Coop kunstforening 

1. august 2023

Så gik turen til dagligvarekæden Coops domicil i Albertslund, hvor jeg opsatte en større kunstudstilling med akrylmalerier, grafiske kunsttryk, kunstborde samt naturfotos.  

Først pyntede jeg lokalet nær kantinen i deres hovedbygning. Herefter gik turen til en af Coops mindre lokationer på den modsatte side af vejen, hvor der skulle hænges kunst op på en kontorgang. Her brugte jeg også deres podier til mindre malerier, postkort m.v. 

Det var en hyggelig dag med mange søde kommentarer undervejs fra de ansatte om, at min udstilling lyste så fint op i deres lokaler. Det glædede mig naturligvis at høre. Stor tak til Ulla Vig fra kunstforeningen, som var behjælpelig med at guide mig rundt på lokationerne i løbet af dagen. Udstillingen varer til og med august måned ud.