Udstilling hos VELUX kunstforening 

3. november 2022

I tirsdags gik turen til VELUX i Hørsholm, hvor jeg var blevet booket af deres kunstforening til at opsætte en større udstilling på to af firmaets lokationer.

Min bil var fyldt til randen med både store og små kunstværker, bordstel samt diverse malerier og plakater. Desuden havde jeg taget lidt ekstra udstillingspynt med bl.a. forskelligt tørret plantemateriale fra skoven.

Jeg fik opsat et mix af både akrylmalerier, naturfoto, grafiske kunstplakater og kunstborde, og jeg havde også lidt ekstra plads til at pynte op på podier og glasmontre. Den brede mangesidighed, i det jeg laver, kom så fint frem i lokalerne hos VELUX.

Alt i alt en fantastisk dag, og en stor og varm tak til Hanne fra kunstforeningen, der var behjælpelig med at sætte op.